Voor ouders

Voor ouders

Kinderen en ouders groeien samen op. Dat doen zij zoekend en zo goed als ze kunnen. Vaak gaat dat zonder problemen. En soms gaat het opgroeien van een kind net even iets minder makkelijk.

MEER WETEN?

Voor kinderen

Soms heb je het even lastig als kind. Soms kort en soms ook al een tijdje. Er kunnen veel verschillende redenen zijn. En soms weet je niet hoe het komt dat je je niet zo fijn voelt.

MEER WETEN?

Voor scholen en instellingen

Voor onderwijs/instellingen

Gaat uw leerling uitdagingen het liefst uit de weg en geeft hij snel op bij tegenslagen? Of wil het juist altijd de beste zijn? Het kan zijn dat dit kind wordt belemmerd door een vaste mindset.

MEER WETEN?


 


 


 

Ieder kind op zijn eigen wijze laten schitteren!

Coaching van kind en ouders is bij Praktijk Kwiek gericht op inzicht geven in de positieve eigenschappen en talenten die je in je hebt. Weer leren vertrouwen in je eigen kracht. Dat betekent: samen oefenen om positief te kijken, positief te luisteren en waarderend met elkaar te praten. Het zelfbeeld groeit en dat is de voeding voor een positieve kijk op jezelf en anderen. Alles wat je aandacht geeft groeit. Ik kijk graag achter het negatieve gedrag en geef aandacht aan het (authentieke) kind dat daarachter ‘verstopt’ zit…

"Kwiek!

Op een positieve wijze...
Kind Weer In Eigen Kracht"

 

Jojanneke Kemperman

error: Beschermde inhoud !